Tilbud

DILLIO VIBRATING INFLATABLE HOT SEAT

Ønsker du en fræk hemmelig, et sexmøbel, som nemt kan gemmes væk igen når legen er slut? Omdan dit uskyldige soveværelse til en fræk sexlegeplads med Dillio Vibrating Inflatable Hot Seat. Med sædet følger 2 dildo vibratorer i 2 forskellige størrelser, som man kan skifte imellem. Dildoerne er lavet af et lækkert materiale, som giver en autentisk følelse af en penis. De to dildo vibratorer måler 15,2 cm (diameter 4,1) og 17,8 cm (diameter 4,6) Selve sædet har en højde på 23 cm (diameter 44,5 cm) Max belastningen på sædet er 135 kg. Sædet er fremstillet af gummi/vinyl/PVC. Kræver 2 x AAA batterier, som sælges separat.

897 Kr. 657 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912739398 Kategorier: , , , , , , ,

Beskrivelse

Med Dillio Vibrating Inflatable Hot Seat kan du på et splitsekund omdanne dit ellers så uskyldige soveværelse til en ren sexlegeplads. Ved blot at puste sædet op, kan du ellers eksperimentere med alle de frække sexstillinger som du, eller i som par, kunne have lyst til. Med dette frække sæde er det kun fantasien der sætter grænser!

Som en lækker detalje medfølger der to dildoer, som man kan skifte imellem. Dildoerne er lavet af et lækkert materiale, som giver en autentisk følelse af en penis. Kombineret med dildoens lækre, pulserende vibrationer som blot ophidser dig yderligere, er du garanteret et klimaks der fører dig til den syvende himmel. Man kan selv styre hastigheden på vibrationerne og man kan variere mellem hastighederne, hvis det ønskes. Dette gøres via drejehjulet, som sidder på fjernbetjeningen. Denne feature gør det muligt for partneren at tage styringen og lege med, mens du modtager en helt ubeskrivelig nydelse, som til sidst fører til en fantastisk orgasme.

Pust den op når lysten er der og pak den væk igen. Perfekt til dem, som ønsker et sexmøbel, der ikke altid står fremme.

De to dildo vibratorer måler 15,2 cm (diameter 4,1) og 17,8 cm (diameter 4,6) Selve sædet har en højde på 23 cm (diameter 44,5 cm) Max belastningen på sædet er 135 kg. Sædet er fremstillet af gummi/vinyl/PVC.Kræver 2 x AAA batterier, som sælges separat.

Yderligere information

Vægt 1315 g
Størrelse 340 x 245 x 125 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.