Dandy´s Bangle Vibrerende Penisring

Dandy’s Bangle vibrerende penisring fra Toyz4Lovers er til dig, der ønsker en diskret og effektiv penisring, der, takket være sine ophidsende vibrationer, også fungerer som et sexlegetøj. Nu kan du nyde en længerevarende, stenhård erektion mens du også nyder en fantastisk pirring!

Penisringen består af to ringe, en til penis og en til testikler, og er fremstillet i kropssikkert, blødt og behageligt TPR. Med denne sag vil du kunne nyde vibrationerne i længere tid, uden at penisringen bliver ubehagelig at bære!

Penisringen har en længde på 8,9 cm og en diameter på 4,5 cm.

67 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Drømmer du om at kunne nyde en længerevarende, stenhård erektion, alt imens du bliver af pirrende vibrationer? Takket være Dandy’s Bangle vibrerende penisring fra Toyz4Lovers kan du gøre alle dine drømme om en imponerende erektion til virkelighed!

Ringen består af to ringe, den ene til penis og den anden til testiklerne. I midten er penisringen udstyret med en lille, men utrolig kraftfuld bullet vibrator, der på et splitsekund kan sende dig til syvende himmel – hvis du altså lader dig forføre ønsker et eksplosivt klimaks med det samme.

Bullet vibratoren er udstyret med en perfekt vibrationshastighed, som kan forføre enhver, der er så heldig at prøve den.

Fremstillet i et blødt, fleksibelt TPR materiale. Længden på penisringen er 8,9 cm, mens diameteren er 4,5 cm.

Yderligere information

Vægt 45 g
Størrelse 30 x 135 x 135 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.