Dandy’s Bangle Get Up Penisring

Dandy’s Bangle Get Up er en penisring, som benyttes til at opnå en kraftigere og mere fyldig erektion. Kan bruges til onani eller, hvis man ønsker at forkæle sin mand.

Get Up er super simpel og effektiv, ringen føres blot ned over penis og manden vil med det samme opleve trykket fra penisringen, som er utroligt pirrende. Nemt og enkelt – og du vil hurtigt kunne se og mærke en verden til forskel. Følsomheden i penis vil nemlig øges, hvilket betyder at stimulation vil føles mere intens.

Penis ringen er sammen med sine eksterne dele i en flot, blå farve. Diameter 4,5 cm, længde 4,5 cm. Fremstillet af silikone.

37 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 8053629692226 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Dandy’s Bangle Get Up er en penisring, som benyttes til at opnå en kraftigere og mere fyldig erektion. Kan bruges til onani eller til hvis man ønsker at forkæle sin mand med en ganske ekstraordinær oplevelse.

Dandy’s Bangle Get Up er en super fleksibel, styrkende og stimulerende penisring med forlænget eksterne dele, beregnet til de allerhøjeste punkter af stimulering. Da ringen er af et fleksibelt materiale, vil det også kunne passe til de fleste størrelser.

Penisringen er også perfekt til de, som ønsker at holde i lidt længere tid: der er tid til at lege lidt længere, og derfor opnå en større orgasme. Med den ekstra spilletid kan du også forkæle din partner ekstra, så i begge kan opnå et helt eksplosivt klimaks, som i sent vil glemme. Som man siger; gør man sig umage, så er der ingen tvivl om, at det vil betale sig!

Get Up er super simpel og effektiv, ringen føres blot ned over penis og manden vil med det samme opleve trykket fra penisringen, som er utroligt pirrende. Aldrig har det været nemmere at anskaffe sig mere tid og mulighed for nydelse som man aldrig før har oplevet.

Yderligere information

Vægt 35 g
Størrelse 20 x 135 x 135 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.