CRYSTAL JELLIES CLASSIC DILDO 19,5 CM

Crystal Jellies Classic Dildo er til dig, der godt kan lide det lidt stort. Den charmerende, gennemsigtige fyr har realistiske detaljer, såsom tydelige blodårer, der giver en autentisk følelse af en ægte penis ved brug.

Dildoen er fremstillet i et phthalatfrit materiale og er kropssikkert, så du kan nyde dildoen uden problemer.

Nyd alle 19,5 cm – og et omfang på 12,7 cm. Med sådan en størrelse vil man kunne opnå maksimal udfyldning i et af kroppens mest følsomme områder!

127 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 782421123307 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Er du til en god, stor størrelse, med realistiske detaljer, der giver en autentisk følelse af en mand? Så vil du elske Crystal Jellies Classic Dildo 19,5 cm.

Glat, blød og gennemsigtig. Du kan ikke kun mærke forskellen på de realistiske detaljer, du kan også se dem! Det gør en verden til forskel, hvilket er derfor, at Crystal Jellies Classic Dildo er helt uimodståelig for alle omkring den.

Denne frække Jellies Dildo er en utrolig blød og fleksibel version af en af de første, originale dildoer fra Doc Johnson, der startede det hele. Denne dildo har den traditionelle tykke fornemmelse og de realistiske blodårer vi alle kender og elsker – men det er ikke alt. Den har nemlig også et yderst fleksibelt penisskaft, der vil kunne manipuleres, så den kan ramme alle dine yndlingspunkter!

Alle Doc Johnsons Jellies dildoer er selvfølgelig fremstillet i et phthalatfrit, kropssikkert materiale, så alle kan nyde fordelene ved denne frække fyr. Ligesom alle Doc Johnsons produkter, er dildoen produceret i USA.

Dildoen har en længde på 19,5 cm, hvoraf du kan nyde alle 19,5 cm oppe i dig, hvis du ønsker det. Omfanget på dildoen er 12,7 cm.

Yderligere information

Vægt 335 g
Størrelse 345 x 125 x 40 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.