COLT SHOWER SHOT ANAL DOUCHE

COLT Shower Shot Anal Douche anal rengøringssæt sørger for, at du ikke skal bekymre dig over om din  partner får sig en ubehagelig overraskelse under sex. Ved at bruge douchen, får du en tryghed, men med den medfølgende dildo, får du også en pirrende nydelse, da den er designet naturtro, med penishoved og årer, for at vække alle de følsomme nervebaner i anus. Kan monteres på bruser og vandhane. Fremstillet i plastik og er 100% ftalat-fri. Bruseslangen er i nikkelfri stål og har en længde på 1,25 m.  Efter brug rengøres den med antibakteriel spray og evt. lidt vand. For at få bedst mulige resultat med douchen anbefales det, at man benytter en vandbaseret glidecreme sammen med den.

257 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Slip for at bekymre dig om ubehagelige overraskelser under analsex og kombinér samtidig intimrengøring og nydelse med dette praktiske COLT Shower Shot Anal Douche anal rengøringssæt. 

Den medfølgende dildo er enormt praktisk, da den udover at give brugeren en fantastisk nydelse, sikrer at vedkommende bliver rengjort mindst 16 centimeter i anus, således at du bliver ren i det område, hvor din partner eller dit sexlegetøj skal tilfredsstille dig senere hen. 

Dildoen er 16 centimenter tyk og er fremstillet i et lækkert, naturtro design. Penishovedet og årerne på dildoen sørger for at pirre endetarmen yderligere og optimerer følelsen af nydelse, når douchen bliver brugt. 

For at bruge dette rengøringssæt skal det monteres. Dette er super nemt. Du monterer blot den medfølgende bruseslange med dit blandingsbatteri. Derefter skruer du dildoen på i den anden ende. Shower Shot er endda så praktisk, at hvis det ikke er muligt for dig at skrue Shower Shot på dit blandingsbatteri, er der mulighed for, at den kan skrues på vandhanen i stedet. Herefter skal du indstille temperaturen i din bruser til en behagelig kropstemperatur, ligesom hvis du skulle tage et ganske almindeligt bad. Det anbefales i øvrigt ikke, at gå over de 40 grader. Dette er for at mindske risikoen for skader. Når alt dette er på plads, indfører du dildoen. Lad douchen, i et langsomt tempo, fylde dig. Herefter skal du holde vandet oppe i dig i et par minutter. Her er der nogle, som synes det er nemmere at holde på vandet, hvis de ligger ned. Når dette er gjort skal du, ned over toilettet, lade vandet løbe ud af dig. Man gentager dette indtil, at det vand som løber ud, er klart og rent. Nu er dit anus klar til fræk, lækker og renlig analsex. 

Det kan være en fordel at benytte sig af en vandbaseret glidecreme, når man benytter douchen, da det vil blive nemmere og mere behagelig for dig at indføre den. 

den medfølgende dildo til COLT Shower Shot Anal Douche er lavet i plastik og er fri for ftalater. Bruseslangen er lavet i nikkelfrit stål, hvilket betyder at den kan bruges af folk, som lider af nikkelallergi. Med dette rengøringssæt er der også mulighed for, at kunne bevæge sig lidt, da bruseslangen har en længde på hele 1,25 meter. 

Når du er færdig med at benytte din Shower Shot Anal Douche er det vigtigt, at du rengør den. Dette gøres med en antibakteriel rengøringsspray og evt. lidt varmt vand,  så din Shower Shot er hygiejnisk og klar til brug til næste gang lysten nærmer sig.

Shower Shot er unisex, hvilket betyder at både kvinder og mænd kan benytte douchen. Den kan også bruges til vaginal hygiejne, men det er vigtigt at rengøre douchen, hvis hvis den også skal bruges analt. Undgå at bakterier kommer de forkerte steder hen ved aldrig, at indføre den i det vaginale område for derefter at indføre den i anus, uden at den er blevet rengjort først. 

Yderligere information

Vægt 310 g
Størrelse 295 x 115 x 80 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.