COLT ANAL DOUCHE

Ønsker du at udforske den sensuelle verden af anal stimulering, så er det godt at forberede sig. COLT Anal douche fra California Exotic Novelties er perfekt, både til almindelig anal rengøring, men også til leg. Med i købet følger der 2 hoveder, som kan bruges til både almindelig rengøring eller fræk leg. Douchen er fremstillet af 100% ftalatfri ABS (hoveder) og gummi (pumpebolden). Det glatte, tynde hoved måler ca. 8 x 07-1,25 cm. Det bulet hoved måler ca. 10,5 x 1,7-2,2 cm. Farven på douchen er sort og rød. Den er vandtæt.

177 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Ønsker du at anus er ren og lækker før analsex, så du slipper for at bekymre dig for “uheld”, eller tænder du på følelsen af at få væske op i anus? COLT Anal douche fra California Exotic Novelties er den perfekte douche til anal rengøring, men er også perfekt hvis man elsker at lege med væsker.
Det der adskiller COLT fra andre douches er at der er hele to “hoveder” som du kan vælge imellem. Begge hoveder er i en fræk, signal rød farve.
Den ene “hoved” er et ganske simpelt, glat rør med et hul i spidsen. Den er perfekt til hvis man er nybegynder, da den er meget tynd, eller hvis man blot ønsker at benytte douchen til hurtig og nem analrengøring, så du kan blive klar i en fart.
Den anden har store buler hele vejen og har en rille et stykke fra toppen. Rillen er der for, at vandet kan blive sprøjtet ud i en cirkel på 360 grader. Bulerne har et helt specielt formål. De sørger nemlig for, at man får en pirrende oplevelse i anus, da den stimulerer alle de følsomme nerver i anus. Dette “hoved” kan også sagtens bruges til almindelig analrengøring, da man bliver vasket hele vejen rundt. Sammenlignet med det første “hoved” er det dog et tykkere rør, så du vil få en følelse af et blive fyldt mere ud og pirret undervejs. Derfor kan den også bruges som en del af et pirrende forspil. Hvis COLT anal douche skal bruges til leg, er det vigtigt at kontrollere temperaturen på væsken, det må ikke være smertefuldt. Vær forsigtig, så man undgår skader.

Når man benytter Calexotics COLT Anal douche skal man fylde pumpebolden med væske. Dette gør man ved at hælde vand direkte ned i pumpebolden eller ved at hælde vandet op i en beholder, sætte det glatte “hoved” på pumpebolden, klem den sammen, hold hullet på “hovedet” under vand og slip taget om pumpebolden, så vandet suges op i bolden. Når dette er gjort skal du føre hovedet op i anus. Klem derefter beholderen, så vandet bliver ført op i din anus. Når du er fyldt, eller beholderen er tom, skal man vente et par minutter. Her er der nogen som synes det er nemmere at holde vandet oppe, hvis man ligger ned. Når vandet har været oppe i dig i et par minutter skal man, mens man sidder på toilettet, lade vandet løbe ud. Man gentager udskylningen indtil, at vandet der kommer, ud er helt klart og rent. Hvis man ønsker at bruge det bulede hoved, skal man blot sætte det over det tynde, glatte hoved.

Det er meget vigtigt at rengøre sin douche efter, at man har brugt den. Brug antibakterielt rengøringsmiddel sammen med vand. På den måde sikrer man, at den er ren og hygiejnisk til næste gang.

Douchen er fremstillet af 100% ftalatfri ABS (hoveder) og gummi (pumpebolden). Det glatte, tynde hoved måler ca. 8 x 07-1,25 cm. Det bulet hoved måler ca. 10,5 x 1,7-2,2 cm. Farven på douchen er sort og rød. Den er vandtæt.

Yderligere information

Vægt 195 g
Størrelse 270 x 105 x 80 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.