COCK RING BITCHIN Penisring

Med Cock Ring Bitching Penisring ved din side kan du opleve en helt ny erektion, der både fremstår kraftigere, fyldigere og som stråler af selvtillid. Det vil vække lysten i enhver der møder din vej!

Fremstillet i et blødt og fleksibelt materiale, der tilbyder maksimal komfort og som gør, at den kan passe til de fleste størrelser.

37 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 8053629692233 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Ønsker du en hårdere, fyldigere erektion, når du skal forkæle dig selv, eller være sammen med din partner? Så er Cock Ring Bitchin Penisring uden tvivl din nye bedste ven, der vil gøre alle dine drømme om en større og stærkere erektion til virkelighed!

Penisringen er enkel i udtryk – og lige så overskuelig at bruge, som den ser ud til at være. Alt du skal gøre er, at påføre penisringen omkring penis – og så vil du hurtigt kunne se og mærke, hvordan din penis lige så stille og roligt bliver fyldigere og hårdere end nogensinde før. Din penis vil stråle af glæde og stolthed!

Forkæl dig selv med en Cock Ring Bitchin penisring, og du vil opleve et fornyet sexliv, fyldt med spænding og masser af sjov!

Yderligere information

Vægt 40 g
Størrelse 30 x 135 x 135 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.