CLIMAX SKIN PINK VIBRATOR

Climax Skin Pink Vibrator fra Topco er en luksuriøs vibrator, der er udstyret med et sleeve, der føles præcis som ægte hud. Perfekt til kvinden, som ønsker en enkel, men utroligt pirrende vibrator.

Det rillede sleeve er aftageligt, hvis man ønsker det. Det er også dette du skal takke for, at dine våde fantasier kan udleves – det er nemlig vandtæt og altid kampklar.

Udforsk, eksperimenter og varier imellem forskellige vibrationshastigheder. Vibratoren er nemlig udstyret med en multi-speed funktion, så de pulserende vibrationer aldrig vil kede dig!

Nyd bekrymringsfrit. Vibratoren er nemlig fri for latex og farlige ftalater!

Med denne vibrator kan man nyde en længde på 17,8 cm, en højde på 22 cm og en omkreds på 3,8 cm. Vibratoren er desuden batteridrevet og kræver 2 x AA-Batterier, der ikke medfølger.

167 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 51021700325 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Climax Skin Pink Vibrator fra Topco er enkel og farvestrålende i sit udtryk, men gemmer på nogle hemmeligheder. Den er nemlig ikke så uskyldig og afdæmpet som den ser ud.

Climax Skin er nemlig skabt for at opnå så meget nydelse som overhovedet muligt og er i virkeligheden et af de frækkeste vibratorer på markedet. Vibratoren er nemlig udstyret med et pink rillet sleeve, der vil give ekstra pirring og vække alle sanser indvendigt når vibratoren føres ind og ud af vagina.
Vibratoren er også formet med et spidst hoved – og det skal du være glad for. Det sørger nemlig for en målrettet stimulation, lige der hvor du allerhelst vil have det. Derfor ved du også altid hvordan aftenen vil ende med Climax Skin i hånden – den vil nemlig ende med, som navnet indikerer, helt ubeskrivelige orgasmer. Og de kan opnås med eller uden en partner ved sin side!

Vibratorens sleeve er fremstillet af et materiale, der minder utroligt meget om ægte hud. Det silkebløde materiale vil kysse og kærtegne din hud på en forførende måde – og du kan trygt lade den forføre dig. Materialet er nemlig fri for både latex og farlige ftalater. For bekymringsfrit sex er jo den bedste!

Men det er langt fra alt. For dens kraftfulde vibrator vil med sine pulserende vibrationer intensiverer stimulationen fra sleevets rillede tekstur. Dette har også en betydning for dine orgasmer, der også vil føles mere intense end normalt.
Vibratoren har forskellige vibrationshastigheder at tilbyde, så du, eller din partner, langsomt kan lede dig selv på et fantastisk klimaks eller så du kan finde den hastighed, der vil give dig en himmelsk orgasme på et øjeblik. De forskellige hastigheder kan også give lidt variation, så man aldrig vænner sig til stimulationen og derfor altid kan nyde den fuldt ud.

Tag Climax Skin med overalt. Det frække sleeve er nemlig vandtæt og kan derfor sagtens klare en tur under bruseren i en fræk parleg, eller når man blot ønsker at forkæle sig selv. Uanset hvad, så behøver det daglige bad aldrig at være kedeligt mere!
Og med overalt, så mener vi virkeligt overalt. For da den er designet utroligt diskret vil den sagtens puttes i håndtasken i hverdagen, eller i kufferten når man skal til udlandet. Slut med at skulle nøjes når man er på ferie!

Nyd en længde på 17,8 cm, en højde på 22 cm og en omkreds på 3,8 cm med denne vibrator. Vibratoren er batteridrevet og kræver derfor 2 x AA-Batterier, der købes separat.

Climax Skin er den perfekte vibrator til hende og kan sagtens nydes sammen med en partner. Forkæl kvinden i dit liv, også selvom det måtte være dig selv, med denne frækkert og hverdagen vil forsødes markant. Det er en luksus, som alle kvinder fortjener!

Yderligere information

Vægt 195 g
Størrelse 50 x 110 x 230 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.