CLASSIC VIBE GOLD LARGE VIBRATOR

Klassisk, enkel og utrolig stilfuld – det er essensen af Classic Vibe Gold Large Vibrator fra Toyz4lovers. Det er en farlig kombination, der vil forføre dig på et splitsekund og sende dig ud på en rejse med orgasmer i massevis.

Dens enkle design gør, at man får det fulde udbytte af vibratoren i alle positioner. Det er den ideelle vibrator hvis man ønsker en målrettet stimulation eller en dyb vaginal penetrering.

Vibratorens længde er 20 cm, hvor 16,5 cm af dem er indførbar. Vibratoren kræver 2 x ir14 batterier, der ikke medfølger.
Fremstillet i ABS-plast, der er fthalat-fri og har en fortræffelig vibrationsoverførsel. Vibratoren er i en smuk guld farve, der giver den et luksuriøst look.

97 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 8053629693155 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Hvis det virker perfekt, hvorfor så ændre det?

Nogle gange er alt hvad man har brug for et enkelt produkt, der virker som det skal – hver gang. Hvis det er tilfældet med dig, så har du fundet frem til det helt rette produkt for dig.

Med Classic Vibe Gold Large får man nemlig den gode gamle, klassiske form på en vibrator, men med et lille lækkert twist; den er nemlig i en smuk, luksuriøs guld farve, så man virkelig kan mærke at man forkæler sig selv.

Formen i sig selv har mange fordele. Den har ikke mange forstyrrende elementer, der kan distrahere en og så tilbyder den en effektiv og målrettet stimulation. Ønsker man en dyb pirrende vaginal penetrering er det også muligt med denne vibrator, der kan prale med en (indførbar) længde på 16,5 cm. Med denne vibrator har du kort sagt den fulde styring!

Vibratoren er ikke kun en luksus rent visuelt, men også når det gælder dets materiale. Den er nemlig fremstillet i ABS-plast, der har mange fordele.

For det første, så er det fri for ftalater og er derfor sikker for din krop. Materialet er også kendt for at have en fortræffelig vibrationsoverførsel, hvilket betyder, at du vil få meget mere ud af vibrationerne.
Dens glatte overflade gør den også utrolig nem og behagelig at føre ind og ud af vagina. Tilføjer man lidt glidecreme til oplevelsen vil du være i den syvende himmel.
Sidst er vibratoren utrolig hygiejnisk og let at holde, takket være materialet. Et par sprøjt med en god toycleaner og så sexlegetøjet klar til næste gang lysten skulle komme!

Vibratoren er selvfølgelig også udstyret med en villig motor, der er skabt for din nydelses skyld. Selvom at vibrationerne er kraftige, så er selve vibratoren meget stille.

Er man den nysgerrige type, kan man eksperimentere mellem nogle forskellige vibrationsintensiteter, der med garanti vil hjælpe dig på vej til nogle uforglemmelige orgasmer.

Der er ingen tvivl om, at Classic Vibe Gold Large er en lille guldklump. Lad den få en plads i dit hjem og den vil blive din bedste ven!

Yderligere information

Vægt 145 g
Størrelse 50 x 110 x 293 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.