CLASSIC VIBE BLACK SMALL VIBRATOR

Påbegynd din spændende rejse af vibrerende nydelse – og gør det rigtigt med Classic Vibe Black fra Toyz4Lovers. Den er nemlig elegant, simpel, yderst brugervenlig og derfor den perfekte førstegangs vibrator.

Med sin fine spids tilbyder den perfekt, målrettet stimulation. Kombineret med de ophidsende, pulserende vibrationer vil man med med garanti opleve en nydelse, der vil guide en til helt igennem fantastiske orgasmer.

Vibratoren er fremstillet i ABS, der er fri for farlige ftalater. Dette gør den også kropssikker, så du bekymringsfrit kan nyde glæde af denne frække sag.
Det lækre materiale vil desuden forføre og omfavne dig lige der hvor din krop er allermest følsom, hvilket vil føles enormt pirrende.

Vibratoren er 14 cm i længden, hvoraf 11,5 cm er indførbar, og 2,4 cm i diameteren. Den er batteridrevet og kræver 1 x AA-batterier, der ikke er inkluderet.

79 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 8053629692721 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Hvis man leder efter en god, effektiv vibrator der virker som den skal og som samtidig er yderst velegnede for nybegyndere, så leder man efter Classic Vibe Black fra Toyz4Lovers. Du får nemlig en dejlig god længde på 14 cm og nogle lækre pulserende vibrationer, der intensiverer stimulationen. Det er en klassisk kombination, der virker hver gang.

Rent visuelt er vibratoren yderst stilfuld, elegant og meget enkel. Den fås i en smuk sort farve og generelt er vibratoren ikke meget iøjenfaldende, men det er kun positivt, da det gør den en smule diskret. Lader man den få en plads i natbordsskuffen vil den trygt kunnne ligge der uden at nogle vil stille spøgsmålstegn ved det. Den camouflere sig nemlig som en mester.
Men rent praktisk er den nydelse som du vil modtager være noget du kan mærke. Den er nemlig enormt intens på den helt rigtige måde.
Derudover er vibratoren formet med en spids, der kan tilbyde målrettet stimulation – og ramme de punkter der gør dig helt vild i varmen. Kombination af de kraftfulde vibrationer og den målrettet stimulation vil skabe en enorm nydelse for dig – en nydelse, som du ikke vil kunne modstå.

Vibratoren er fremstillet af ABS, der er for farlige ftalater. Det betyder at du bekymringsfrit kan nyde vibratoren uden at skulle bekymre sig om ubehagelige gener efterfølgende. Materialet er også kendt for at have en fortræffelig vibrationsoverførsel – så du kan få glæde af vibrationerne i en større grad.
ABS har desuden også en dejlig glat overflade, der vil gøre det nemmere og langt mere behageligt at føre sexlegetøjet ind og ud. Tilføjer du en god vandbaseret glidecreme sammen med vibratoren, så vil du opleve nydelse som aldrig før!

Med Classic Vibe Black fra Toyz4Lovers i hånden vil man have glæde af 14 cm i længden, hvoraf 11,5 cm kan føres op. Diameteren er desuden 2,4 cm.

Vibratoren er ikke dyr i drift. Selvom den er batteridrevet kræver den nemlig kun 1 x AA-batterier, der ikke medfølger.

Yderligere information

Vægt 85 g
Størrelse 45 x 95 x 232 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.