CANDY BALLS LUX PURPLE Bækkenbundskugler

Styrk dit bækkenbund og nyd følelsen af ekstra intense orgasmer, som du aldrig har oplevet dem før, med Candy Balls Lux Purple Bækkenbundskugler. De lækre, eksklusive kugler fungerer nemlig som små vægtlod, som man skal bruge sine muskler for at holde oppe i sig. En nem og enkel måde at blive en verdensmester i orgasmer på!

Bækkenbundskuglerne er i en flot spejlblank sølv farve, der lige krydrer oplevelsen med æstetik og feminitet. Det smukke design gør dem også nem at gemme væk igen når træningen er slut – uanset om det er i håndtasken, kufferten eller i natbordsskuffen.

77 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 8053629693797 Kategorier: ,

Beskrivelse

Candy Balls Lux bækkenbundskugler træner dit bækkenbund op, så du kan nyde mere. Et stærkere bækkenbund betyder nemlig, at du kan få mulighed for at opleve helt nye, større og kraftigere orgasmer, som du aldrig før troede var mulige! Som man siger; man får hvad man giver – og forkæler du dit bækkenbund, så er der heller ingen tvivl om at det vil forkæle dig! Det er en oplevelse, som ingen fortjener at gå glip af!

De små kugler, der fungerer som vægtlod under træningen, er utrolig nemme og behagelig at føre op. Når du træner dit bækkenbund handler det om, at holde kuglerne oppe i dig ved hjælp af bækkenbundsmusklerne. Er du nybegynder anbefaler vi, at du starter i det små, f.eks. ved at ligge ned og træne med dem. Står man op, vil det nemlig være sværere at holde kuglerne oppe i sig. Når du er trænet nok kan du så begynde at stå op og klemme om kuglerne. Det er super nemt – og er en lille ting i hverdagen, der ikke tager al din tid at træne. På trods af dette, vil du kunne mærke en stor forskel fra dengang du ikke trænede!

Bækkenbundstræning er desuden også velegnet til kvinder, der har født og som ønsker at få strammet op.

Takket være det enkelte, stilfulde design på Candy Balls Lux bækkenbundskugler vil man uden problemer kunne gemme dem i natbordsskuffen uden at nogen stiller spørgsmålstegn ved det. Det bliver ikke nemmere at få et sundt bækkenbund!

Yderligere information

Vægt 80 g
Størrelse 40 x 175 x 125 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.