BOYGLIDE WATER BASED LUBRICANT Glidecreme 100 ml

Boyglide Water Based Lubricant Vandbaseret Glidecreme er til manden, der ønsker en effektiv glidecreme, i en diskret og stilfuld beholder, der nemt kan gemmes væk, og som der kan bruges sammen med alt slags sexlegetøj.

117 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Boyglide Water Based Lubricant Vandbaseret Glidecreme er et intimt smøremiddel, designet og udstyret med en formular, specielt til mænds hud.

Glidecremen sikrer glidevnen på din partners fingre eller dit yndlingssexlegetøj og øger følsomheden i intimområdet, så stimulation føles mere intens. Dette vil påvirke dine orgasmer, der også vil føles kraftigere end nogensinde før!

Den vandbaserede glidecreme er udstyret med en eksklusiv formel, der gør oplevelsen meget bedre. Det gør den desuden også yderst velegnet til anal stimulation.

Da glidecremen er vandbaseret vil den kunne bruges sikkert med alt slags sexlegetøj – også dit yndlings. Det er den perfekte all-around glidecreme!

Glidecremens beholder er fremstillet i et stilfuldt, diskret design der gør, at den kan gemmes væk overalt – uden at nogen vækker mistanke.

Yderligere information

Vægt 125 g
Størrelse 41 x 41 x 130 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.