BOYGLIDE Silikonebaseret Glidecreme 40 ml

Boyglide silikonebaseret glidecreme er specielt udviklet til mænds hud. Nu kan du nyde en øget glideevne, for nemmere penetrering, samt en øget følsomhed på penis eller anus, på et splitsekund!

Glidecremen er latex kompatibel og kan derfor bruges sammen med latex-kondomer. Den er dermatologisk testet for bekymringsfri nydelse.

57 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Boyglide silikonebaseret glidecreme er et intimt smøremiddel, specielt designet og udviklet med en effektiv formular, der er beregnet til at pleje og forkæle mænds hud.

Glidecremen sørger for en glathed ved huden omkring intimområdet samt en øget glideevne, der gør penetrering nemmere. Derudover øger den våde fornemmelse af glidecremen følsomheden ved penis eller anus, så stimulation føles mere intens. Dette vil have betydning for erektionen og orgasmerne, der vil føles mere kraftfulde end de nogensinde har været før!

Glidecremen indeholder en eksklusiv formular, specielt til anal brug. Glidecremen kan dog også bruges på penis eller vagina og er latex-kompatibel, så du kan bruge glidecremen sammen med latex-kondomer. Den er dermatologisk testet, så du kan nyde produktet uden bekymring.

Det er meget nemt at bruge glidecremen. Du skal blot anvende den mængde, som du mener er nok til dig, eller din partner, på det område, som du ønsker skal smøres.

Yderligere information

Vægt 45 g
Størrelse 25 x 40 x 80 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.