BLACK DOOR BY CLOSET COLLECTION GRANDE BULLET No 7

Closet Collection introducere med stolthed Black door, der fremkalder en elegant og utroligt forførende anal stimulation til ham eller hende – eller parret!

Den nye slanke No. 7 Grande Bullet er nemlig perfekt både til solo eller par leg, da den åbner op for en helt ny verden af sensuel nydelse. En nydelse, der ikke kan retfærdiggøres ved at beskrive det – men som bare skal opleves!

Vælg, vrag, eller varier imellem hele 12 forskellige vibrationshastigheder for endnu mere sjov!

347 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Closet Collection introducere med stolthed Black door, en stor og fristende bullet vibrator, der tilbyder en elegant anal nydelse, der både kan nydes kvinder såvel som mænd.

Den nye slanke No. 7 Grande Bullet er perfekt til solo eller par leg, da den åbner op for en helt ny verden af sensuel nydelse og vækker alle sanserne i din krop. Dens forførende størrelse og pulserende vibrationer åbner op for en helt ny følsomhed i anus, der intensiverer den stimulation, som man modtager.

Dens elegante kurvede udformning rammer perfekt og giver en målrettet stimulation, der resulterer i maksimal nydelse. Formen rammer nemlig alle de følsomme nerver oppe i anus og intensiverer, sammen med dens tykke, kompakte størrelse og lækre forførende vibrationer, stimulationen i anus yderligere.

Den kraftfulde bullet har en enkel knap, der gør det let og overskueligt at styre vibratorens 12 forskellige intense hastigheder, der giver den perfekte stimulering, ligemeget hvordan du bedst kan lide det.

Den anale bullet vibrator er lavet af sort, blødt silikone, der føles intet mindre end helt fortryllende ved berøring. Den har en længde på 20,5 cm, en bredde på 3,8 cm og er produceret i USA. Vibratoren er desuden batteridrevet og bruger 2 x AAA-batterier, der ikke medfølger.

Yderligere information

Vægt 265 g
Størrelse 200 x 140 x 60 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.