Tilbud

BKK CYBERSEX CUP VIRTUAL REALITY MASTURBATOR

Her på barfundo er vi overbevidst om, at det ikke skader at prøve noget nyt og BKK Cybersex Cup Vitual Reality Masturbator er ingen undtagelse. Den vil opfylde alle dine ønsker og behov, for det er dig der har styringen og bestemmer, hvordan og hvorledes. Vær’ en del af det sjove, i stedet for at blot at være tilskuer. Den er altså god nok: hver gang du bevæger den medfølgende onanikop, vil din drømmekvinde reagere på det. Onani koppens sleeve, der er med nubret struktur, giver en autentisk følelse af en vagina så du udover, at kunne se og høre hende, også kan mærke hende. For at bruge BKK Cybersex Cup Virtual Reality Masturbator skal man downloade appen “BKK3D”, som virker til nyere IPhone og Android telefoner. Onanikoppen er lavet af blødt, lækker silikone og plast. Længden på koppen er 21 cm. Masturbatoren er genopladelig og oplader medfølger. Forbindelsen er bluetooth.

977 Kr. 777 Kr.

Varenummer: 6970060210005 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Er du single og er du træt af, blot at være tilskuer til overfladiske pornovideoer og ønsker du, at du i stedet for kunne være en del af “showet”? Eller er du optaget og ønsker det ultimative onaniprodukt, når kæresten ikke er hjemme? Med BKK Cybersex Cup Masturbator har du mulighed for, at træde ind i “kampen” og bogstaveligt talt tage styringen.

Det er ikke kun de frække handlinger, som du har magten over. Du bestemmer nemlig helt selv, både hvad i skal gøre ved hinanden, men også hvordan hun rent udseendesmæssigt skal være. Dette betyder, at du kan have den ultimative, mest ophidsende sex oplevelse nogensinde med din drømmekvinde.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, ikke? Men den er altså god nok.

BKK Cybersex Cup Masturbator er nemlig det første cybersexprodukt til smartphone og onani vil nu blive en helt ny og fuldstændig anderledes opleve for dig, selvfølgelig på den helt rigtige måde.

Med denne nye, fascinerende teknologi, vil du, hver gang du har din VR-hjelm på, visuelt kunne se din drømmekvinde stå foran dig i levende form. Med den bevægelsesfølsomme teknologi vil masturbatoren, hver gang du bevæger dig i onanikoppen, registrere hvert eneste stød fra koppen og det vil hun så reagere på. Hun vil nemlig kunne mærke de stød, som du giver hende og du vil kunne se, og høre hvordan hun nyder det. Med koppen vil det føles som om, at du er oppe i hende. Onanikoppen er nemlig udstyret med et silikonesleeve, der er elastisk og med en nubret struktur, som vil give følelsen af en vaskeægte vagina. Dette vil give dig en ekstrem realistisk oplevelse, som kun vil tænde dig yderligere. Aldrig har onani været sjovere!

For at benytte BKK Cybersex Cup Masturbator skal man downloade appen “BKK3D” til sin telefon (fungerer både til Android og iOS). Det er i appen at du selv designer sin drømmekvindes, hårfarve, kropsfigur, bryststørrelse, tøj (eller manglen af dette) og sågar hendes frække stemme. Derefter kan du så vælge, hvilke omgivelser som i skal befinde jer i og hvilke stillinger, som du kunne have lyst til at prøve med hende. Når dette er gjort placeres din smartphone i VR-hjelmen, hverefter du tager hjelmen på. Hjelmen vil så tilsluttes via bluetooth til onanikoppen, som er der du kan styre akten. Med de indbyggede knapper på koppen kan sexstillinger, kameravinkel og det, at få hende til at komme og meget, meget mere, styres.

BKK Cybersex Cup Masturbator onanikop er ikke vandtæt, så når det skal rengøres, skal sleevet tages ud. Frygt ej; at den er vandtæt gør det ikke mere besværligt at rengøre den. Man kan nemlig nemt rengøre den i varmt vand og en omgang toycleaner. Voila! – Så er den klar til næste gang, at du er fristet til at bruge masturbatoren – hvilket vil være tit.

Onanikoppen er 21 cm lang og vil derfor passe til de flestepenisstørrelser.

For at få den absolut bedste oplevelse med dette produkt anbefales det, at man benytter en vandbaseret glidecreme sammen med onanikoppen.

Download BKK3D appen til både iPhone & Android her

Yderligere information

Vægt 1705 g
Størrelse 250 x 310 x 130 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.