BIJOUX INDISCRETS SENSATIONS MASSAGE CANDLE 35 G

Bijoux Indiscrets Sensations Massage Candle vil med sin forførende duft og varmende fornemmelse bringe det helt rette humør frem i enhver og efterlade huden utrolig uimodståelig – til glæde for dig og din partner.

Et massagelys kan være et altafgørende tilbehør i jeres sexliv, da den vil skabe noget spænding og tænde gnisten mellem jer på ny – en god massage kan også være optakten på noget mere erotisk og intenst, der vil ende i helt fantastiske orgasmer for jer begge.

Massagelyset er beriget med vegetabilske olier og naturlige ingredienser, der forkæler din hud, fugter den og holder den hydreret.

97 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Væk jeres begær, skab den helt rette stemning og tænd du og din partners gnist på ny med Bijoux Indiscrets Sensations Massage Candle.

Det luksuriøse massagelys er beriget med vegetabilske olier, der er er med til at skabe dette sensationelle produkt og gøre det så eksklusivt som overhovedet muligt.

Nyd dets varme lys mens du venter på at olien smelter, lader det være, indtil det rammer den helt rigtige temperatur hvorefter du hælder den dejligt varme, bløde olie hen over din, eller din partners, hud.
Heldigvis skal du ikke længe; for lyset smelter på en lav temperatur, så der ikke er nogen fare for at blive brændt under det, der ellers skulle være en helt fantastisk massage.

Vidste du, at vores hud er fyldt med følsomme sensorer, der er klar til at blive aktiveret, tænde for vores krop og dens sanser og at alt, hvad den har brug for, er blid kærtegning og intimitet?
Og at den helt rigtige form for kærtegning af kroppens eurogene zoner (nakken, navlen, rykken eller lårene) kan føre en til et sindsoprivende klimaks, der ikke kan sammenlignes med noget andet?

En sensuel massage kan i sandhed være optakten til noget mere interessant og intenst, som både du og din partner vil kunne nyde – sammen. Hemmeligheden bag den gode sensuel massage er nemlig, at starte med små, delikate strøg hen over hele kroppen og at tillade dig selv at blive guidet hen til en uventet vej gennem den bløde hud og kroppens smukke former.

Luk øjnene, mærk hvordan dine muskler bliver kælet for og lad den skønne forførende duft, der efterlader en lækker aroma på din hud selv efter massage, forføre dig og lede dig til et sandt paradis, fyldt med nydelse.
Duften fra lyset indeholder sødmen fra en rose, den eksotiske essens af Jasmine, træ der får dig ned på jorden efter en stresset dag, lækre krydderi der aktiverer dine sanser og fremhæver på den måde den utroligt erotiske kraft af Ylang-Ylang.

Efter at du er blevet forkælet, fundet ro i kroppen og alle dine anspændte muskler slapper helt af, vil du også kunne nyde følelsen af en fløjlsblød og helt uimodståelig hud, der kan lokke din partner til en anden, helt fantastisk fræk, afslutning. Lyset indeholder nemlig naturlige ingredienser, der blødgører og hydrere huden.

Yderligere information

Vægt 60 g
Størrelse 55 x 55 x 25 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.