Big Butt Groove Vibrerende Buttplug

Big Butt Groove Vibrerende Buttplug. Sort konisk formet butt plug med stimulerende riller på skaftet, og 4 forskellige vibrations rytmer, som justeres på on/off knappen. Praktisk ringformet fingerhul, så pluggen altid bliver hvor den skal være.

257 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Takket være Big Butt Groove Vibrerende Buttplug kan du udforske verdenen af anal stimulation – og samtidig krydre oplevelsen yderligere med frække, pulserende vibrationer.

En buttplug stimulerer og udfylder anus på en utrolig fræk måde. Anus er fyldt med en masse nerver, der bare venter på at blive kildet og stimuleret – og når de først har fået slukket deres tørst én gang, vil den fremover være et must-have i soveværelset.

Vibrationerne, som buttpluggen kan tilbyde, vil pirre dig på et af dine mest følsomme områder på kroppen, nemlig anus. De vil også vække alle sanserne på din krop, så den efterfølgende stimulering vil føles mere intens og derfor også mere ophidsende. Du kan vælge, vrage og eksperimentere med hele 4 forskellige vibrationsrytmer, hvilket også betyder at du kan finde lige den indstilling for dig, der resulterer i et eksplosivt klimaks – hver gang!
Vibrationerne indstilles nemt og hurtigt på on/off knappen.

Big Butt Groove er designet med en konisk form, der er udstyret med riller på buttpluggens skaft. Rillerne vil tilbyde ekstra stimulation når du fører buttpluggen ind og ud af anus. Vibrationerne vil her intensivere denne stimulation, så rillerne virkelig kan mærkes – en følelse, du ikke ønsker at gå glip af!

Sikker, bekymringsfri sex er den bedste af slagsen – fordi du kun skal tænke på den stimulering og nydelse, som du modtager eller giver. Big Butt Groove er udformet med et lille ringhul, der fungerer som et lille håndtag, så man har maksimal kontrol over sexlegetøjet. Dette sikrer også, at buttpluggen ikke løber nogle vegne midt under akten.

Yderligere information

Vægt 255 g
Størrelse 80 x 80 x 210 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.