BESTSELLER LATEX 1 FOR YOU Strap On 20 cm

Med Bestseller Latex 1 For You Strap-on dildo kan du og din partner bytte om på rollerne i soveværelset på et splitsekund. Designet til at kunne levere fantastisk anal- eller vaginal stimulation, så både mænd og kvinder kan nyde den. Når først i har prøvet denne luksuriøse strap-on, vil i ikke have lyst til andet!

Sættet består af en dildo og en latex-trusse, der gør det utrolig nemt at bære strap-on dildoen. Latex materialet er phthalatfri og vandtæt.

Længden på dildoen er 16 cm, mens diameteren er 4 cm.

197 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 8053629694237 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Ønsker du at bytte rollerne i soveværelset med din mandlige partner, eller er du et homoseksuelt kvinde-kvinde forhold og ønsker at forkæle din partner med indvendig stimulation? Uanset hvad, så er denne 1 For You Strap-on dildo i latex fra Toyz4Lovers’ bestseller serie, lige hvad du og din partner går og mangler!

1 For You strap-on dildo er fremstillet i latex, der er fri for farlige phthalater og er et materiale af allerhøjeste kvalitet – for din nydelses skyld. Sættet er desuden vandtæt, så man også kan nyde legene ude på badeværelset.

1 For You består af en fræk dildo med en længde på 16 cm og en diameter på 4 cm. Latex remmen på strap-on dildoen er understøttet af en yderst behagelig og elastisk latex trusse, for maksimal komfort selv under de længerevarende rollespil.

Strap-on dildoen er utrolig nem at bære og at tage på, så man ikke skal bruge for meget tid på at justere dildoen når lysten pludseligt opstår og legen spontant begynder. Når man skal bære dildoen er alt man skal gøre, at tage trusserne på – og så er du klar til at forkæle din partner som aldrig før.

Denne luksuriøse 1 For You strap-on dildo hører til Bestseller-serien. I denne serie finder du de bedste produkter, der nogensinde er solgt fra Toyz4Lovers. 1 For You strap-on blev udelukkende udtænkt til anal og vaginal penetration og tilbyder en elastisk og ekstraordinær behagelig pasform.

Dette produkt er unisex og kan derfor nydes af både mænd og kvinder. Krydr dit seksuelle liv med denne strap-on dildo og hverken du eller din partner vil fortryde det!

Yderligere information

Vægt 135 g
Størrelse 75 x 120 x 192 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.