BESTSELLER DOUBLE VIBE BLACK ROGER RABBIT VIBRATOR

Kan du ikke få nok af fræk stimulation? Med Bestseller Double Vibe Black Roger Rabbit Vibrator får du dobbelt stimulation lige der hvor du ønsker det allermest.

Udstyret med to separate motorer, der kan styres individuelt og uafhængigt af hinanden. Den yderste vibrator har også hele 7 forskellige vibrationsprogrammer at tilbyde – så legen aldrig bliver kedelig.

Udstyret med to “arme”for maksimal nydelse.
Den yderste har 4 kugler, der pirrer når den føres ind og ud. Denne kan både benyttes vaginalt og analt.
Den inderste er udstyret med roterende kugler, der sørger for ultimativ indvendig stimulation. Den inderste arm har desuden 3 vibrationshastigheder og muligheden for at vende rotationens retning om, hvis man ønsker variation.

Freemstillet i PVC, der er fri for ftalater. Længden på Rabbit vibratoren er 21 cm, hvor 15 cm er indførbar, mens diameteren er 2,8 cm. Vibratoren kræver 3 x AAA-Batterier, der ikke medfølger.

297 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Opnå ultimativ dobbelt stimulation med Bestseller Double Vibe Black Roger Rabbit Vibrator, der også sørger for at du får mest ud af den.

Black Roger er en del af Toyz4Lovers’ BESTSELLER serie, der består af deres mest populære og bedstsælgende produkter – og det er der selvfølgelig en god grund til. For denne vibrator er klar til at give nydelse, som man førhen kun har kunnet fantasere om.

Vibratoren er nemlig udstyret med hele to separate vibrerende motorer, der er i stand til at operere uafhængigt af hinanden eller samtidigt takket være dets multifunction control, der er placeret for enden af rabbit vibratoren.

Rabbit vibratoren er formet med to arme og det er i disse arme at motorerne sidder.
Den yderste arm består af fire kugler der variere en smule i størrelse. Disse kugler kan enten pirre din følsomme klitoris eller din anus, alt efter hvad du ønsker den enkelte dag. Uanset hvad du vælger, så har du muligheden for at variere mellem 7 intense vibrationsprogrammer, der vil føles helt fantastisk.
Den centrale arm, der er den bredere og større arm, er udstyret med roterende kugler på midten af skaftet, der vil stimulere og massere vagina indvendigt på en utroligt ophidsende måde. Den har 3 vibrationshastigheder at tilbyde og sågar muligheden for at vende rotationens retning om, hvis man ønsker lidt variation.

Rabbit vibratoren er fremstillet i blødt PVC, der er kendt for sin fortræffelige elasticitet og fasthed. Denne kombination vil give en mere autentisk følelse af en penis og vil føles utroligt pirrende når den føres op. PVC tilpasser sig desuden kroppens temperatur, så man ikke skal blive distraheret af en temperaturforskel. Materialet er desuden fri for ftalater, der kan være farlige for kroppen. På denne måde kan du nyde sexlegetøjet uden at skulle bekymre dig om gener såsom irritationer efter brug.

Ønsker man at variere skiftevis mellem anal stimulation og vaginal stimulation med den lille arm, så er det vigtigt at man rengøre mellem hvert skift for at sikre sig ubehagelige gener efterfølgende. Dette gøres hurtigt og nemt med lidt antibakteriel toycleaner og evt. lidt vand.

Med denne Rabbit Vibrator får du hele 21 cm at lege med, hvoraf 15 cm kan føres op. Diameteren på denne frækkert er 2,8 cm. Vibratoren er desuden batteridrevet og kræver 3 x AAA-Batterier, der ikke medfølger.

Ønsker man en vild og voldsom rabbitvibrator, der stimulerer både indvendigt og udvendigt, så er man kommet til det rette sted. Bestseller Double Vibe Black Roger Rabbit Vibrator er nemlig en mester i sit fag og vil sørge for en helt uforglemmelig oplevelse, uanset om det er under en soloseance eller en fræk parleg!

Yderligere information

Vægt 255 g
Størrelse 63 x 100 x 280 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.