BESTSELLER CRAZY HARE MINI RABBIT VIBRATOR

Bestseller Crazy Hare Mini Rabbit Vibrator fra Toyz4Lovers er til dig, der ønsker at kunne nyde fræk og effektiv dobbelt stimulation, uanset hvor du befinder dig. Den lille vibrator ser uskyldig ud, men lad dig ikke narre; når du først tænder for den vil den levere utroligt kraftfulde vibrationer, der vil lede til stor nydelse!

Fremstillet i blødt, behageligt og kropssikkert TPE materiale, der desuden er vandtæt. Vibratoren tilbyder 3 forskellige vibrationshastigheder og kræver 2 x AAA-batterier, der ikke er inkluderet.

Længden på vibratoren er 15,5 cm, hvoraf 7,5 cm kan føres op. Diameteren er 3,5-4 cm.

137 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 8053629694190 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Ønsker du, at udforske pirrende dobbelt stimulation, hvor alle de rigtige punkter på din krop bliver kærtegnet og forkælet? Så vil du elske Bestseller Crazy Hare Mini Rabbit Vibrator!

Som navnet indikerer er denne frække rabbit vibrator udstyret med en lille kanin, der vil pirre dig udvendigt, mens selve dildoen forkæler dig indvendigt. En lille detalje, der gør en verden til forskel for din nydelse og dine uundgåelige orgasmer!

Crazy Hare Mini Rabbit Vibrator er fremstillet i et blødt og behageligt materiale, der sikrer en forførende følelse i et af kroppens mest følsomme områder; nemlig vagina. Luk øjnene og mærk hvordan rabbit vibratoren udfylder dig indvendigt, mens vibratorens kanin drilsk kilder klitoris og du langsomt ledes hen til et himmelsk, eksplosivt klimaks!

Vibratoren tilbyder 3 forskellige vibrationshastigheder, som du kan variere og eksperimentere med. Den pirrende kanin tændes på knappen, der er placeret i bunden af vibratoren.

Denne mini vibrator kan tages med overalt og nemt gemmes i håndtasken til hende, der altid er på farten eller til hende, der ønsker at kunne forkæle sig selv overalt – også når hun er på ferie. Selve vibratoren er ergonomisk designet til at kunne passer til alle – og så er den vandtæt, så du kan nyde bogstaveligtalt kan nyde den overalt – også i badeværelset!

Forkæl dig selv med Bestseller Crazy Hare Mini Rabbit Vibrator og du vil ikke fortryde det!

Yderligere information

Vægt 160 g
Størrelse 60 x 100 x 280 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.