Tilbud

BATHMATE HYDROMAX X50 XTREME PENISPUMPE

Penispumpen over alle penispumper. Hydromax X50 Xtreme er til den erfarne indenfor penispumper, som ønsker sig den kraftigste, mest effektive penispumpe. Forkæl dig selv, men også kæresten, ved at give vedkommende den helt store overraskelse. Penispumpen “X50” er den største af Bathmates penispumper i Hydromax-serien. Den passer til mænd med en penis som måler over 22,5 cm. Fremstillet af 100% ftalatfri polykarbonat (plastik) og gummi. Farven på penispumpen er klar.

1.997 Kr. 1.567 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 5060140204435 Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

Er du erfaring indenfor penispumper og søger du den mest kraftfulde og effektive penispumpe? Så er Bathmate Hydromax Xtreme lige noget for dig!

Hydromax X50 Xtreme fungerer ved hjælp af hydroterapi. Der danner sig simpelthen et vakuum omkring din penis ved hjælp af vandtryk. På grund af det vandtryk, der skabes i pumpen, får du en af de mest kraftfulde penispumper i verden. Den tages derfor med i badet når den skal i brug, så kan du ordne hygiejnen og “udstyret” inden den hede seance. Hydromax X20 Xtreme er forholdsvis nem bruge.

Forskellen på X50 og X50 Xtreme er, at der følger en håndpumpe med til X50 Xtreme, så du slipper for at skulle skubbe hele pumpen ind mod din krop og i stedet skal pumpe med håndpumpen for at danne et vakuum. Ellers er de ens.

Tag et bad, så du får styr på hygiejnen, men også for at du slapper af, inden du går igang med pumpen. Foroven sidder en ventil. Drej ventilen i urets retning. Klargør herefter den lille grå tap, som sidder i midten, over i låst position. Derefter fylder du pumpen med vand, sætter den op omkring penis og tæt ind til din krop. Nu skal du med jævne mellemrum trykke på håndpumpen, så der bliver skabt et kraftigere og kraftigere vakuum om din penis. Pump stille og roligt indtil penis er erigeret. Pumpen bruges i ca. 3-4 minutter. Herefter drejes ventilen foroven og skubbes ned og pumpen fjernes. Massér nu din penis i nogle sekunder og så gentager du ellers øvelsen. Det er vigtigt at man sammenlagt kun benytter pumpen i højst 15 minutter på et døgn. Andet kan være farligt.

Det er desuden vigtigt at være opmærksom på, at pumpen godt kan rive lidt i de små hår omkring penis, hvilket kan være utrolig smertefuldt og i værste tilfælde ødelægge stemningen for dig. Derfor anbefaler vi, at du intimbarberer dig før du gør igang med at benytte pumpen.

Udover at opnå en større penis ved hjælp af penispumpen, så er der mange mænd der opnår en mere intens følelse ved onani og samleje efter brug af penispumper. Penispumpen “X50” er den største af Bathmates penispumper i Hydromax-serien. Den passer til mænd med en penis som måler over 22,5 cm.

Yderligere information

Vægt 1830 g
Størrelse 385 x 185 x 165 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.