Tilbud

BATHMATE HYDROMAX X20 XTREME PENISPUMPE

Hydromax X20 Xtreme penis pumpen er til manden, som ønsker en effektiv penis pumpe udover det sædvanlige. Ved hjælp af vandtryk skaber den et vakuum. Dette gør den også til en af de kraftigste, og derfor en af de mest effektive, penis pumper i verden. “X20” er den mindste i Hydromax-serien og passer til dig, hvis din penis måler mellem 8,5 og 15 cm. Når du køber en Hydromax X20 Xtreme penis pumpe, får du alt det, som du har brug for. Med i pakken får du nemlig en slange med håndpumpe, opbevarings- og transportkasse, rengøringssvamp, “skum”-ring, glidecreme, sikkerhedsløs og strop til at sætte om nakken, hvilket betyder, at du ikke skal holde på pumpen imens at du bruger den.  Penispumpen er fremstillet af 100% ftalatfri polykarbonat (plastik) og gummi. Farven på penispumpen er klar.

1.697 Kr. 1.397 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 5060140204244 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Hydromax X20 Xtreme penis pumpen er til den kvalitetsbevidste mand, som ønsker at booste sin selvtillid og sit selvværd ved at præstere noget stort. Ønsker du en penispumpe, hvor man med det samme kan se og mærke en forskel, så led ej videre! Bathmate hydromax X20 Xtreme er nemlig den ultimative penispumpe, hvis du virkelig gerne vil gøre noget ved din ydeevne.

Synes du at det er besværligt at skulle skubbe hele pumpen ind mod din krop for at skabe et vakuum? Forskellen mellem X20 og X20 Xtreme er, at Xtreme har en håndpumpe, så du blot skal pumpe med håndpumpen, hvilket gør det en hel del nemmere for dig. Ellers er de ens. “X20” angiver størrelsen. X20 er den mindste i Hydromax-serien og passer til dig, hvis din penis måler mellem 8,5 og 15 cm. Når du køber dig en Hydromac X20 Xtreme, får du alt hvad du skal bruge; en slange med håndpumpe, opbevarings- og transportkasse, rengøringssvamp, “skum”-ring, glidecreme, sikkerhedsløs og strop til at sætte om nakken, så du ikke behøver at holde på pumpen imens.

Hydromax X20 Xtreme fungerer ved hjælp af hydroterapi. Der danner sig simpelthen et vakuum omkring din penis ved hjælp af vandtryk.På grund af det vandtryk, der skabes i pumpen, får du en af de mest kraftfulde penispumper i verden. Den tages derfor med i badet når den skal i brug, så kan du ordne hygiejnen og “udstyret” inden den hede seance. Hydromax X20 Xtreme er forholdsvis nem bruge.

Tag et bad, så du får styr på hygiejnen, men også for, at du slapper af, inden du går igang med pumpen. Foroven sidder en ventil. Drej ventilen i urets retning. Klargør herefter den lille grå tap, som sidder i midten, over i låst position. Derefter fylder du pumpen med vand, sætter den op omkring penis og tæt ind til din krop. Nu skal du med jævne mellemrum trykke på håndpumpen, så der bliver skabt et kraftigere og kraftigere vakuum om din penis. Pump stille og roligt indtil penis er erigeret. Pumpen bruges i ca. 3-4 minutter. Herefter drejes ventilen foroven og skubbes ned og pumpen fjernes. Massér nu din penis i nogle sekunder og så gentager du ellers øvelsen. Det er vigtigt at man sammenlagt kun benytter pumpen i højst 15 minutter på et døgn. Andet kan være farligt.

Det er desuden vigtigt at være opmærksom på, at pumpen godt kan rive lidt i de små hår omkring penis, hvilket kan være utrolig smertefuldt og i værste tilfælde ødelægge stemningen for dig. Derfor anbefaler vi, at du intimbarberer dig før du gør igang med at benytte pumpen.

Yderligere information

Vægt 1520 g
Størrelse 380 x 185 x 165 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.