Bad Kitty Wartenberg pinwheel

Et Wartenberg hjul er et instrument, der historisk anvendes i neurologiske eksamination. Selvom lægestanden ikke anvender det mere, kan du jo godt ”lege læge”, og teste din partners følsomhed.

Med dette værktøj i hånden har du nemlig muligheden for at pirre din partner til ukendelighed og vække vedkommendes sanser, så stimulation føles endnu mere intens. Den kildende, pirrende smerte vil forføre enhver der får æren af at blive berørt af det!

Hjulet er udstyret med 8 små pigge, har en længde på 10 cm samt en diameter på 2,6 cm. Det er fremstillet i nikkelfri metal, så man ikke skal bekymre sig om ubehagelige reaktioner.

107 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 4024144527298 Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

Wartenberg pinwheel er som skabt til pirrende forspil eller BDSM. Længden er 10 cm og hjulet har en diameter på 2,6 cm. Hjulet har 8 pigge, og er lavet i nikkelfri metal, så du kan nyde produktet uden bekymringer.

Elsker du en meget mild, pirrende og kildende smerte, der vil vække alle sanserne i din, eller din partners krop? Så vil du og din partner uden tvivl elske Bad Kitty Wartenberg Pinwheel.
Et instrument, der førhen i tiden blev anvendt i neurologisk eksamination – og som med sikkerhed vil være det perfekte redskab i en fræk og kinky læge-leg sammen med en partner.
Hjulet tester følsomheden på kroppen og kan derfor også bruges til et spændende, udforskende forspil – der vil hjælpe med at skabe den helt rette stemning før sengegymnastikken for alvor går igang.

Overrask din partner med dette værktøj – og tag styringen over vedkommendes nydelse. Wartenberg Pinwheel er det perfekte lille redskab, der takket være sin størrelse kan tages med overalt, og som vil give dig den magt, som du går og hungrer efter at få.

Yderligere information

Vægt 60 g
Størrelse 40 x 75 x 140 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.