Bad Kitty STRASS Pisk

Pirre eller pisk? Med Bad Kitty Strass mini pisk, er alle muligheder åbne. Med slanke stropper og rhinesten ved håndtaget, er det din fantasi som sætter grænsen, Kitty er klar… grrr.

Pisken er fremstillet af plastic, der kan fremkalde et frækt smæld på din underdanige partner, hvis de fortjener at blive straffet. Takket være håndtaget og løkken, der er også er udsmykket med smukke rhinesten, har man maks kontrol over pisken – og kan derfor ramme et bestemt område, hvis man ønsker det, helt perfekt.

177 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Feminin, fræk og utroligt forførende. Det er essensen af Bad Kitty Strass Pisk. Med denne ved din hånd har du muligheden for at straffe din uartige partner på den helt rigtige måde. Du kan også lade din partner overtage styringen over pisken i en fræk BDSM-leg og modtage en helt uimodståelig, ophidsende smerte. Mulighederne er mange – det er kun fantasien der sætter grænser for jeres frække fetish lege!

Pisken består af et håndtag, der er udsmykket med en masse smukke rhinesten, der efterlader pisken med et utroligt eksklusivt og feminint look. På enden af håndtaget er pisken udstyret med en lille “løkke”, man bærer rundt om håndleddet, for at kunne opnå præcis den målrettet stimulation, som man ønsker.

Piskens bløde stropper kan, hvis man slår til, fremkalde et utroligt frækt og kinky smæld, der sætter den helt rette stemning for resten af aftenen. Derfor er den også yderst velegnet til spændende forspil. Takket være de bløde stropper vil pisken ikke fylde særlig meget i landskabet og kan faktisk pakkes i en kuffert eller i håndtasken, så man ikke behøver at savne den på de travle dage eller mens man er i udlandet.

Yderligere information

Vægt 95 g
Størrelse 30 x 70 x 210 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.