Bad Kitty BLACK FEATHER Sort Pirringsfjer

Blød fjer til frækt forspil og sanselig pirring. Med et blindfold skærpes sanserne, så den intime leg med din partner bliver endnu mere pikant.

Fjeren er ca 27×13 cm med et plastikskaft på 37 cm.

97 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Luk øjnene og byd ultimativ forførelse velkommen. Bad Kitty Black Feather Pirringsfjer vil nemlig vække alle sanserne på din krop og åbne op for et hav af muligheder for helt unik nydelse og helt fantastiske lege, enten under hede soloseancer eller utroligt ophidsende parlege.

Let, blød og uimodståelig. Når du først har mærket denne lette pirringsfjer på din krop, så vil du ikke kunne modstå den. Der er ingen tvivl om, at den pirrende fornemmelse vil skabe en stemning og en spænding, som vil forfriske selv den bedste omgang sengegymnastik!

Pirringsfjeren kan også være et frækt tilbehør til nogle frække rollespil sammen med din partner, eller en god start på kinky BDSM lege, der trinvist bliver vildere og vildere. Da fjeren vækker alle sanserne på din krop, vil den nemlig være varmet op til endnu mere stimulering i form af pirrende smerte. Kort sagt; med dette produkt i hånden er det kun fantasien, der sætter grænser for al den nydelse som du, og evt. din partner, kan få!

Yderligere information

Vægt 35 g
Størrelse 15 x 30 x 560 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.