Tilbud

AUTOBLOW 2+ BLOWJOB MASKINE MED SLEEVE STØRRELSE B

Autoblow 2+ er en af de helt store mestre indenfor oralsex stimulering. Kæderne på Autoblow føles præcis som en fræk tunge og bevæger sig op og ned, ligesom en partner ville gøre det. Det føles autentisk og det føles fantastisk. Forkæl din manddom, eller din partners manddom, med denne pirrende stimulator for fantastiske orgasmer, som man førhen kun har kunnet drømme om. Aldrig har det været nemmere at få et blowjob! Stimulatoren er automatisk, hvilket betyder at den kan bruges håndfrit. For at få strøm til Autoblow 2+ tilsluttes den stikkontakten. Der er tre forskellige hastigheder at udforske. Nem at rengøre. Lydniveauet er over middel – det samme kan siges om dig. Denne simulator er i størrelsen B. 

1.197 Kr. 877 Kr.

Varenummer: 760488746851 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Forestil dig det; skøn, pirrende og utrolig ophidsende oralsex, lige så længe og så mange gange du har lyst. Det lyder som den rene drøm – men den kan faktisk blive til virkelighed. 

Nu kan du nemlig slippe for at blive afbrudt under hed oralsex af ømme kæber ved at få dig en autentisk og intens oralsex-stimulering af Autoblow 2+ – aldrig har det været nemmere at forkæle sin manddom. 

Autoblow 2+ er derfor perfekt til manden, som ønsker blowjobs, men ikke gider besværet for at få dem. Med denne stimulator er der ingen undskyldninger; den vil gøre alt for at tilfredsstille dig. Hvor som helst og når som helst. 

Men Autoblow er også velegnet, til manden, som føler han får rigeligt med blowjobs. Den kan nemlig bruges til at træne din udholdenhed. 

Designet til at give den absolut bedste oplevelse og mest realistiske følelse af et blowjob kommer Autoblow 2 – optimeret, så du nu kan nyde endnu mere. 

Når du tænder for Autoblow 2+ så vil kæderne indeni stimulatoren bevæge sig op og ned og føles som pirrende bløde læber, præcis som en når en partner ville give dig oralsex. Fordelen ved autoblow er bare, at der aldrig er risiko for afbrydelser – den bliver ved, til du får et ultimativt klimaks i form af en himmelsk orgasme. 

Samtidig med det, så har du hænderne fri, så du kan stimulere andre erogene zoner for endnu mere stimulering på din krop, eller blot læne dig tilbage, lukke øjnene og lade Autoblow 2+ sende dig til det rene paradis. Mulighederne er mange – ligegyldig hvad er nydelsen guddommelig. 

Skaberne af Autoblow ved, at mænd har forskellige præferencer når det kommer til sex. Derfor er der forskellige intensiteter på stimulatoren, som du kan eksperimentere med, for at finde den absolut bedste intensitet til dig, eller variere i mellem for at pirre dig selv yderligere – kun du ved hvad der fungerer bedst for dig. 

Autoblow er desuden utrolig brugervenlig. For at skifte intensitet skal du blev indstille den via drejehjulet der sidder i bunden og så kan du på et splitsekund gå fra blide og bløde bevægelser til intens og kraftig stimulation. Aldrig har det været nemmere, at få det som man vil have det! 

Stimulatoren kommer med et sleeve som kan udskiftes når du ønsker det. Sleevet kan genbruges og er let at rengøre. 

For at alle kan være med og nyde denne pirrende simulator har Autoblow udviklet sleeves, der nemt kan udskiftes når du ønsker det, der kan genbruges, er let at rengøre og kan fås i hele 3 forskellige størrelser, så mænd i alle størrelser kan finde en simulator der passer helt perfekt. Det er nemlig vigtigt, at Autoblow hverken sidder for løst eller for stramt, for at få den mest optimale oplevels. Så find den rigtige størrelse for at få maksimal nydelse – du vil ikke fortryde det. 

De forskellige størrelser er A, B og C. 

A størrelsen er 2,7-3,5 cm i diameter, mens B størrelsen er 3,5-4,5 cm i diameter og C størrelsen er 4,5-5,6 cm i diameter. 

B-størrelsen er den størrelse, som 90% af køberne til en Autoblow, vælger. 

Forstærk den realistiske og enormt pirrende, intense oplevelse ved, at bruge en vandbaseret glidecreme sammen med Autoblow 2. Nu vil simulatoren føles som en dejlig, blød og våd mund. 

Slip for dyre batterier. Autoblow tilsluttes blot stikkontakten og kan levere mere end 500 timers kærtegn, hvilket svarer til mere end 2000 blowjobs. 

Lige så nem den er at bruge, lige så nem er den at rengøre. Vi anbefaler, at du bruger en toy cleaner for at opnå 100% desinficering af legetøjet. 

Yderligere information

Vægt 1455 g
Størrelse 315 x 120 x 115 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.