AQUAGLIDE ANAL Glidecreme 100 ml

Aquaglide Anal Glidecreme er til dig, der ønsker en god glidecreme, specielt udviklet til at kunne holde under de længerevarende anal lege – og stadig sørge for 110% forførende komfort, der vil få dig til at fokusere på det, der er vigtigst; nemlig den nydelse, som du modtager!

Glidecremen er klinisk- og dermatologisk testet, hvilket gør den yderst kropssikker at bruge. Den er latex-kompatibel og vil derfor kunne bruges sikkert sammen med latex-kondomer.

Cremen er opløselig i vand, fedtfri og tager hensyn til intimområdets pH-værdi.

97 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Aquaglide Anal Glidecreme fra Joydivision er det bedste supplement til de sensuelle timer, uanset om man er alene eller sammen med en partner.

Glidecremen er vandbaseret, lugtfri, smagsløs og specielt designet til analområdet og til at kunne tilbyde øget glideevne – også under længerevarende ture i sengen.

Aquaglide er dog alsidig og kan også bruges som kvalitets massage gel, eller sammen sikkert sammen med latex kondomer eller dit yndlings sexlegetøj. Mulighederne er mange – det er kun fantasien der sætter grænserne!

Dette luksuriøse produkt har langsigtede mekaniske egenskaber – og kan altså holde til de meget lange “sengegymnastikstimer”.

Den er økonomisk, så alle kan nyde fordelene ved dette eksklusive produkt, opløselig i vand, så glidecremesrester nemt kan fjernes, fedtfri, så den ikke efterlader uheldige pletter og udviklet, så den ikke skaber ubalance i pH-værdien omkring intimområdet.

Glidecremen er dermatologisk og klinisk testet, hvilket gør den yderst kropssikker at bruge. Sig farvel til generende irritation efter brug – dét er en luksus, som alle fortjener!

Yderligere information

Vægt 120 g
Størrelse 38 x 65 x 140 mm