ANELLI FALLICI TITANMEN COCK RING SET BLACK

Anelli Fallici  Titanmen Cock Ring Set Black, perfekt til manden som ønsker at holde i længere tid. Penisringene strækker sig til, at passe ved hjæp af et let greb side faner.

Hvert sæt indeholder 4 ringe, som varierer i størrelserne 1 cm til 1,9 cm, når de ikke er udstrakt. Den mest fleksible ring kan rumme et skaft på 7,6 diameter. De forskellige ringe kan tilbyde variation og en strammere følelse omkring penis, hvilket vil føles helt fantastisk. Træn dig langsomt op til de lidt mindre, brug masser af vandbaseret glidecreme og nyd din nye, forbedret erektion til fulde!

Lavet af phthalat-fri TPR, hvilket gør den meget kropssikker.

67 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 782421016951 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Titanmen penis ring er til manden, som ønsker en kraftigere og mere fyldig erektion, da blodet i penis, på grund af trykket fra ringen, bliver i længere tid og samtidig vil gøre det muligt at holde i længere tid. Derfor egner den sig også til manden som generelt ønsker, at holde i længere tid og have mere tid til fornøjelse, både i selskab med sig selv eller i selvskab med en partner. Mere tid, betyder flere kærtegn, mere pirring, der resulterer i en langt større nydelse!

Titanmen penis ring strækker sig til at passe ved hjæp af et let greb side faner. Hvert sæt indeholder 4 ringe som varierer i størrelserne 1 cm til 1,9 cm når de ikke er udstrakt. Den mest fleksible ring kan rumme et skaft på 7,6 diameter. De forskellige størrelser gør det muligt for enhver at nyde ringene, men kan også benyttes til ekstra nydelse og drillerier. Bruger man en lidt mindre penisring, så vil man nemlig kunne nyde nydelsen af en strammere ring. Træn dig op til de lidt mindre ringe, lyt til din krop og brug en god vandbaseret glidecreme (og gerne meget af den)- så får du den absolut bedste og mest ophidsende følelse!

Penisringen føres ned over penis. Ringene er lette at placere og fjerne, selv med glatte hænder fordi hver fane har en tyk kant så ringene kan justeres med lethed. På denne måde kan du nyde risikofrit og uden bekymringer, hvilket gør nydelsen endnu dejligere. Dét er selvforkælelse så det batter!

Detaljer
Lavet af phthalat-fri TPR.

Yderligere information

Vægt 55 g
Størrelse 20 x 120 x 265 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.