ANAL LUBRICANT ANALYSE ME! COMFORT GLIDE Glidecreme 30 ML

Med Anal Lubricant Analyse Me! Comfort Glide Glidecreme kan du opnå en øget glideevne på din fingre eller dit yndlings sexlegetøj og en øget følsomhed i intimområdet, der intensiverer stimulation og de orgasmer, som du med garanti vil ende med.

Designet og udviklet til at få anus til at slappe af, så man ikke går glip af nydelse, eller lader sig distrahere af noget under frække anal lege. Det eneste du skal fokusere på er den stimulation som du modtager, hvilket blot vil intensivere nydelsen yderligere!

67 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Ønsker du en øget glideevne og følsomhed i intimområdet, der ikke kun sikrer en nem og behagelig penetrering, men også pirrer og virker ekstra stimulerende? Så er Anal Lubricant Analyse Me! Comfort Glide Glidecreme lige det, som du går og leder efter! Når først du har prøvet denne vandbaseret anal glidecreme, vil den forevigt være din følgesvend!

Glidecremen er kompatibel med kondomer, så du med ro i sindet kan nyde ultimativ anal sex. Med denne ved din side vil du kunne nyde komfort og maksimal seksuel nydelse, hvor som helst og når som helst!

Analyse Me! Comfort Glide anal glidecreme er designet af kærlighedseksperterne hos Pjur til at kunne nyde anal sex og anal stimulation som aldrig før. Den vil altså kune tilbyde en helt unik nydelse, som både du og evt. din partner har mulighed for at opleve! Er du nybegynder, har du her muligheden for at opleve den bedste stimulation af anus – allerede ved første forsøg!

Glidecremen er udstyret med en vandbaseret formular for yderligere komfort og er beriget med hyaluron for langvarig nydelse, der er både lugtfri og neutral i smagen. Den vil kunne give dig alt, hvad en anal entusiast kunne ønske sig – og mere til!

Yderligere information

Vægt 45 g
Størrelse 28 x 28 x 90 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.