ANAL FANTASY SMALL BUTTPLUG

Med en bredte på 4cm og, en indføringslængde på 9cm, har medium Silicone Butt-plugen en spids top for nem indførsel, en bred midte, og en snæver hals som giver dine muskler mulighed for at vikle sig omkring den og holde den på plads.

Buttpluggen er fremstillet i Pipedream's eget elite silikone, der er yderst hygiejnisk, ftalatfri og allergivenligt, hvilket betyder at den er utrolig kropssikker. Nyd den længe – den er nemlig designet til at kunne tilbyde maksimal komfort selv under de længere, vildeste ture, uanset om det er i sengen eller mens du går rundt i offentligheden med den.

Indføringslængde: 9cm
Diameter: 4cm

117 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Pipedream Anal Fantasy Small Buttplug er helt perfekt til dig, der altid har fantaseret om at udforske pirrende anal stimulation og ønsker den ultimative oplevelse – helt fra starten af.

Buttpluggen har nemlig en passende størrelse til nybegynderen, da den ikke er for stor og intimiderende, men heller ikke for lille, så man ikke føler at man ikke kan mærke stimulationen. Du vil mærke den, og du vil, takket være den frække sag, lynhurtigt blive forelsket i denne nye form for nydelse!

Buttpluggen er designet med omtanke for det visuelle, men i den grad også det praktiske. Det ergonomiske design af bunden sikrer nemlig, at buttpluggen ikke kan glide for langt ind, samtidig med at den sidder komfortabelt mellem dine baller.
Den er fremstillet i Pipedream’s egen, ultra hygiejniske elite silikone, der er ftalat fri, allergi venlig, og designet til de længerevarende, vildere ture, der betyder at du med velbehag kan bære den hele dagen lang.

Rengøring er en leg efter du er færdig med at have det sjovt, med den medfølgende refresh toy cleaner og varmt vand.

Alle anal fantasy sættende inkludere et forberedelses kit med 5 produkter i som hjælper dig med at bruge plugen og rengøre den bagefter. Kittet inkludere 2 finger overtræk, Anal Eaze Insertz Cream, Moist Anal Lube, og Refresh Toy Cleaner.

Indføringslængde: 9cm
Diameter: 4cm

Yderligere information

Vægt 165 g
Størrelse 175 x 80 x 50 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.