ANAL FANTASY MEDIUM BUTTPLUG

Med en bredte på 4.5cm og, en indføringslængde på 11cm, har medium Silicone Butt-plugen en spids top for nem indførsel, en bred midte, og en snæver hals som giver dine muskler mulighed for at vikle sig omkring den og holde den på plads.

Produktet er fremstillet i utroligt hygiejnisk elite silikone, der desuden er ftalatfri, allergivenlig og designet til den længerevarende “senge” gymnastik – og kan med fordel bæres i offtentligheden i en fræk leg.

Med i købet får du 2 finger overtræk, Anal Eaze Insertz Cream, Moist Anal Lube, og Refresh Toy Cleaner.

127 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Velkommen til en verden fyldt med en ny, spændende nydelse som du aldrig har oplevet før – velkommen til Anal Fantasy Medium Buttplug, der guider dig gennem rejsen, og leder dig hen til helt sindsoprivende orgasmer. Det er selvforkælelse når det er bedst!

Det ergonomiske design af bunden sikre at den ikke kan glide for langt ind, samtidig med at den sidder komfortabelt mellem dine baller.

Vores ultra hygiejniske elite silikone er ftalat fri, allergi venligt, og du kan have den på hele dagen for langvarig sjov.
Rengøring er en leg efter du er færdig med at have det sjovt, med den medfølgende refresh toy cleaner og varmt vand.

Alle anal fantasy sættende inkludere et forberedelses kit med 5 produkter i som hjælper dig med at bruge plugen og rengøre den bagefter. Kittet inkludere 2 finger overtræk, Anal Eaze Insertz Cream, Moist Anal Lube, og Refresh Toy Cleaner.

Indføringslængde: 11cm
Diameter: 4.5cm

Yderligere information

Vægt 210 g
Størrelse 170 x 80 x 55 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.