ANAL FANTASY MEDIUM BUTTPLUG WILD WIGGLER VIBE

Hvis du aldrig har prøvet anal leg, er Wild Wiggler Vibe lige hvad du mangler for at udforske den fantastiske verden af anal stimulering.

Den frække sag er fri for ftalater, er allergivenlig og er designet til at kunne holde til de længerevarende seancer. Rengøring er let som en leg med den medfølgende Pipedream Refresh Toy Cleaner.

Med i pakken får du 5 gratis dele, til forspillet, selve akten og afslutningen af legen. Dette er 2 finger sleeves, Anal Eaze Insertz Cream, Moist Anal Lube og den nævnte toy cleaner.

177 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Wild Wiggler Vibe er udstyret med en spids top for nem indførsel, mens den hviskende stille motor levere sindsoprivende vibrationer direkte til dine mest sensitive steder.
Det er simpelt at tænde den, bare tryk på knappen på bunden for at starte vibrationerne og for at slukke dem igen.

Prøv at brug Wild Wiggler Vibe mens at du får anden seksuel stimulering og få det vildste klimaks du nogensinde har prøvet!

Vores ultra hygiejniske elite silikone er ftalat fri, allergi venligt, og du kan have den på hele dagen for langvarig sjov.
Rengøring er en leg efter du er færdig med at have det sjovt, med den medfølgende refresh toy cleaner og varmt vand.

Alle anal fantasy sættende inkludere et forberedelses kit med 5 produkter i som hjælper dig med at bruge plugen og rengøre den bagefter. Kittet inkludere 2 finger overtræk, Anal Eaze Insertz Cream, Moist Anal Lube, og Refresh Toy Cleaner.

Diameter: 2.5cm
Indføringslængde: 8.9cm
Vandtæt
3 LR44 / AG13 (1.5V) batterier (inkluderet)

Yderligere information

Vægt 175 g
Størrelse 170 x 80 x 55 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.