ANAL FANTASY EZ-LUBE SHOOTER

Anal Fantasy Ez-lube Shooter fra Pipedream gør påføringen af glidecreme nemmere – og sjovere – end nogensinde før!

Med sin falliske form og design, hvor væsken sprøjtes ud af hovedet, vil den give en realistisk følelse af en mandlig partner – og kan faktisk også bruges som en dildo, både analt og vaginalt, hvis man ønsker det.

Ez-Lube Shooter er fremstillet i ABS-plast, der er kropssikkert og phthalatfri. Det er et unisex produkt og kan derfor nydes af mænd såvel som kvinder. Den er desuden vandtæt og kan derfor klare en dukkert i badekarret, en tur under bruseren eller i poolen, hvis man er på ferie.

Den indførbare længde på EZ-lube scooter er 11,3 cm, mens bredden/diameteren er 3,4 cm.

197 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Skyd målrettet din glidecreme præcis der, hvor du ønsker det, så du kan opnå den mest komfortable og pirrende anal sex, takket være Anal Fantasy EZ-Lube Shooter fra Pipedream. Nu er det nemmere end nogensinde før at påføre sin glidecreme perfekt!

Denne fallisk formede sprøjte kan indeholde op til 30 ml af din yndlings væske, såsom anal glidecreme.
Det er utroligt nemt og ganske ligetil at bruge sprøjten: Når først du har trykket svupperen/håndtaget på sprøjten ned, vil væsken efter eget ønske flyde fra åbningen af plastik dildoen indeni enhver åbning, som du penetrerer! Og Voila! Så kan du nyde den pirrende følelse af væske indeni dig.

Med EZ-lube Shooter er det slut med at bekymre sig om glidecreme, der ender alle vegne og som der skal ryddes op efter en fræk leg. Shooteren er nemlig designet til at kunne bruges med blot én hånd, så du hurtigt og nemt kan nyde den, uanset om du er alene eller sammen med en partner, og vil, når du trykker på den, sende en væske op i dig – og faktisk få det til at blive oppe i dig, så det ikke ender andre steder! Modsat andre glidecreme-dispensere, er EZ-lube scooter tyk og lang nok til også at kunne bruges som en effektiv dildo, der rammer dine erogene zoner helt perfekt.

For at fylde EZ-lube shooter skal man indsætte plastik proppen i spidsen, fjerne svupperen fra bunden af shooteren og derefter fylde Ez-lube shooter med den inkluderede “Moist” anal glidecreme. Erstat svupperen/håndtaget, fjern plastik proppen fra spidsen og påfør en smule glidecreme på hovedet/spidsen af shooteren for en nemmere og frækkere penetrering. Når shooteren er indført, trykkes der på svupperen/håndtaget, der derefter vil frigøre glidecremen og føre det op i dig. Når dette er gjort er du klar til endnu flere sjove og spændende anal lege – uden at skulle bekymre dig om ubehagelige gener under- eller efter samleje.

EZ-lube scooter er et unisex produkt og kan både nydes af kvinder såvel som mænd. Det er fremstillet i kropssikre materialer og er phthalatfri, så du kan nyde uden bekymringer. Den er desuden vandtæt – så du kan nyde den i badet eller i poolen.

EZ-lube shooter er en del af Pipedream’s serie, “Anal Fantasy”, hvilket betyder at der følger 5 gratis dele med, der alle sørger for at du får den absolut bedste oplevelse med anal sex. De medfølgende produkter er følgende; 2 finger sleeves til at skabe den rette stemning i forspillet, “Anal Maze Insertz” der gør dig klar til fræk analsex, “Moist” anal glidecreme, der øge glideevnen på dit anal sexlegetøj samt “Refresh” Toycleaner, der sørger for at dit sexlegetøj bliver 100% rent og hygiejnisk efter brug, så det er klar til næste gang lysten opstår.

Den indførbare længde på EZ-lube scooter er 11,3 cm, mens bredden/diameteren er 3,4 cm.

Yderligere information

Vægt 225 g
Størrelse 170 x 110 x 55 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.