Tilbud

ANAL FANTASY EZ-CLEAN ENEMA DOUCHE

Er du fristet til at udforske den spændende verden af analsex, men er du samtidig bange for, at din partner vil få sig en ubehagelig oplevelse under akten? Frygt ej, med Anal Fantasy Ez-Clean Enema Douche kan du bekymringsfrit have analsex med dig selv eller med din partner. Benytter du den før analsex vil den nemlig hjælpe dig med, at være helt ren og klar til seancen. Ez-Clean Enema Douche kan også benyttes, hvis man blot ønsker en pirrende stimulation med vand – eller anden væske – i din anus eller vagina. Kan bruges til både kvinder og mænd. Rengør efter brug med antibakterielt rengøringsmiddel og vand. Størrelsen er ca. 21 cm, mens størrelsen på pumpebolden er 12,5 x 6,5 cm. 

297 Kr. 197 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Anal Fantasy Ez-Clean Enema Douche gør det muligt for dig at udforske den spændende verden af anal stimulering, uden at skulle bekymre dig om, hvorvidt din partner får sig en ubehagelig “overraskelse” under sex. Ez-Clean Enema bruges nemlig før analsex og sikrer, at du er helt ren. Ez-Clean Enema Douche kan også benyttes, hvis man blot ønsker en pirrende stimulation med vand – eller anden væske – i din anus eller vagina. Ez-Clean Enema Douche har en stor vandbeholder, som samtidig fungerer som pumpebold. Den er nem at klemme om, også når den er fyldt med vand. 

Den er unisex, hvilket betyder at kvinder såvel som mænd kan få glæde af douchen. I alle Anal Fantasy indpakninger medfølger et lille sæt bestående af 5 dele, som sikrer komfort før analsex, men også den efterfølgende rengøring af produktet. Sættet består af 2 finger sleeves, anal antibakteriel creme, anal glidecreme samt toycleaner.  

Når man benytter Ez-Clean Enema Docuhe skal man fylde beholderen med kropstempereret vand og sætte dysen på, Derefter skal din anus og dysen smøres med lidt glidecreme. Når dette er gjort skal du føre dysen op i anus. Klem derefter beholderen, så vandet bliver ført op i din anus. Når du er fyldt, eller beholderen er tom, skal man vente et par minutter. Her er der nogen som synes det er nemmere at holde vandet oppe, hvis man ligger ned. Hvis det stadig er svært betyder det, at man skal benytte en længere sprøjteslange, den vil nemlig sprøjte vandet højere op i dig. Når vandet har været oppe i dig i et par minutter skal man, mens man sidder på toilettet, lade vandet løbe ud. Man gentager udskylningen indtil, at vandet der kommer, ud er helt klart og rent. 

Hvis man er interesseret i at  inddrage sin Ez-Clean Enema Douche i en pirrende parleg, hvor der leges med væsker, kolde som varme, er det vigtigt at tjekke temperaturen på vandet. Dette kan gøres ved hjælp af din indersiden af din underarm. Det må ikke være smertefuldt. På denne måde undgår man at nogen kommer til skade. 

Det er meget vigtigt at rengøre sin douche efter, at man har brugt den. Brug antibakterielt rengøringsmiddel sammen med vand. På den måde sikrer man, at den er ren og hygiejnisk til næste gang. 

Yderligere information

Vægt 255 g
Størrelse 235 x 105 x 105 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.