ANAL FANTASY 9-FUNCTION PROSTATA VIBRATOR

Ergonomisk formet til at ramme og stimulere prostata samt mellemkødet, udstyret med en kraftig motor, der tilbyder flere forskellige hastigheder for variation og ekstra pirren, fremstillet i et kropssikkert materiale, der også er vandtæt. Der er ingen tvivl om, at Anal Fantasy 9-Function Prostata har mange fordele, der alle vil sørge for at du får dit livs analsex-oplevelse!

Med i dette sæt får du desuden 5 gratis produkter, der gør oplevelsen endnu bedre. Der medfølger 2 finger sleeves, anal desensibilisering creme, anal glidecreme og toycleaner.

Prostata Vibratoren er et unisex produkt, fremstillet i Phthalatfri TPR og kræver 2 x AAA batterier for at kunne levere sine forførende vibrationer. Den indførbare længde er 11,4 cm, mens bredden er 3,8 cm.

297 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912332315 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Hvis du aldrig har udforsket den sensationelle verden af forførende anal stimulation, så er Anal Fantasy 9-Function Prostata Vibrator alt hvad du har brug for, for at opleve den bedste af slagsen.

9-Function Prostata Vibrator er udstyret med et bølge-formet skaft, der er perfekt for målrettet prostata stimulation, og 9 unikke pulserende vibrationsmønstre, der leverer fantastiske vibrationer direkte på et af kroppens mest følsomme områder.

Det kurvede håndtag i bunden af vibratoren giver et ydre tryk på mellemkødet, der vil få dig til at komme hårdere end nogensinde før! Prøv at fylde og forkæle dig selv med den utroligt pirrende 9-Function Prostata Vibrator under anden seksuel stimulation for at opnå en endnu hårdere erektion og den stærkeste, hårdeste ejakulation.

At slukke vibratoren er utroligt nemt. Man skal blot holde knappen i bunden af vibratoren nede i 3 sekunder og så er den slukket. Da den er nem at slukke, er den desuden også meget sikker at bruge; man kan nemlig hurtigt slukke vibratoren igen, hvis man pludseligt ønsker at stoppe legen.

Vi anbefaler altid, at man rengører sit sexlegetøj før, eller i hvert fald efter brug af sexlegetøjet. Dette gøres heldigvis nemt og hurtigt med Pipedream’s egen toycleaner, nemlig “Refresh”, der medfølger i dette sæt, samt en smule varmt vand.

Anal Fantasy 9-Function Prostata Vibrator er en del af Pipedream’s serie af forførende anal sexlegetøj. Fælles for alle produkterne i serien er, at der medfølger 5 gratis produkter til før, under og efter de frække lege for, at man kan opnå den bedst mulige oplevelse med produkterne. Det drejer sig om følgende produkter: 2 finger sleves til forspillet, anal desensibilisering creme, anal glidecreme og toycleaner. Alt hvad du skal bruge for en himmelsk oplevelse!

9-Function er fremstillet i Thermoplastic Rubber (TPR), der er et phthalatfrit og kropssikkert materiale. Ønsker du at flytte dine anale lege til badeværelset, kan dette sagtens lade sig at gøre; den er nemlig vandtæt. Vibratoren, der tilbyder forskellige hastigheder efter eget ønske, kræver 2 x AAA batterier, der ikke medfølger i sættet. 9-Function har en induførbar længde på 11,4 cm og en bredde på 3,8 cm. Produktet er et unisex produkt og kan derfor nydes af både kvinder og mænd.

Yderligere information

Vægt 255 g
Størrelse 235 x 105 x 70 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.