AMERICAN BOMBSHELL FAT MAN

American Bombshell Fat man er det perfekte 2-i-1 produkt,da den både er velegnet til vaginal -og anal brug. Dette frække monster kan både bruges af kvinder og mænd, da den både er en dildo og en buttplug, og er velegnet til dem, der elsker maksimal udfyldning. Den brede, tykke krop sørger nemlig for kraftig, intens stimulering af kroppens mest følsomme områder. Det er i sandhed nydelse man ikke ønsker at gå glip af!

Udstyret med en lille fod, der også fungerer som sugekop og sørger for sikkerhed. Det bløde, glatte skaft tillader selv de kraftigste stød. Den smalle hals sikrer at sexlegetøjet bliver hvor den skal, når den først er ført ind.
Skabt i Amerika og fremstillet i phtalatfri, kropssikkert PVC-materiale.

Luk øjnene og nyd den intense følelse af Fat man – det er en oplevelse du sent glemmer.

447 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Kan det ikke blive stort nok?

Du er ikke den eneste der har det sådan – og derfor findes American Bombshell Fat man fra Doc Johnson heldigvis. Leder man efter det perfekte produkt til at fylde en godt og grundigt ud, så vil Fat man uden tvivl opfylde alle ens store drømme. Den brede og kompakte form sørger nemlig for at udfylde til det maksimale, uanset om det er vaginalt eller analt.

Fat man er bygget til al slags sjov – og derfor behøver du aldrig at nøjes med noget.

At finde det rette sexlegetøj kan være svært – og hvis man er på jagt efter flere slags sexlegetøj beregnet til forskellige grene af sex, så kan opgaven være endnu sværere. Med Doc Johnson’s fat man forelsker du dig kun i et produkt og slipper for at skulle finde et andet produkt af samme kvalitet til at stimulere en anden kropsdel.

Da den er beregnet til to slags ting slipper du for at købe et andet sexlegetøj og derfor er den yderst økonomisk og budget-venlig.
Og selvom den fås til en god pris, så er der ikke sparet på noget.
Doc Johnson er nemlig kendt for at producere produkter af yderst høj kvalitet. De er nemlig håndlavet i Amerika, hvor de har fokuseret på hver eneste detalje, kælet for produkterne og inden de overhovedet har ramt butikshylden, både virtuelt og fysisk, så har deres produkter været igennem en masse tests og prøver for at få et kvalitetsprodukt, der aldrig skuffer. Dette er også din garani for, at uanset hvilket produkt du skulle forelske dig i fra Doc Johnson, så vil alle produkterne føles luksuriøse når man først tager dem i brug.

Arbejdet på at skabe gode produkter har også båret frugt med dette produkt. For Fat man er ikke blot utroligt fræk visuelt og i praksis, den er også utrolig sikker.
Dildoen/buttpluggen er nemlig udstyret med en lille fod, der både fungerer som et håndtag, så man nemmere kan målrette sin nydelse, en “stopper” der sørger for at legetøjet ender ubehagelige steder og en sugekop. Med sugekoppen kan dildoen hænge på væggen eller gulvet, hvilket giver endnu flere muligheder under leg.

Materialet gør også oplevelsen meget sødere. Den er nemlig fremstillet i kropssikker, phtalatfri PVC og har en glat overflade på skaftet, der gør det nemmere at støde kraftigt i vagina eller anus. Perfekt til dem, der kan lide det hårdt og intenst.

Lad dig ikke narre af American Bombshell Fat man – når først man ligger i sengen med denne frækkert så ligger man med et sexmonster, der leder en hen på de mest fantastiske orgasmer! Gå ikke på kompromis – køb Doc Johnson!

Indsættelig længde: 16.5cm

Diameter : 6cm

Yderligere information

Vægt 595 g
Størrelse 345 x 190 x 90 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.