AMERICAN BOMBSHELL BUNKER BUSTER DILDO 25,4 CM

Med American Bombshell Bunker Buster kan man opleve maksimal udfyldning på den helt rigtige måde. Denne enorme dildo misser aldrig muligheden for at give brugeren magiske orgasmer, som vedkommende efterfølgende vil hungre efter og fantasere om.
Det pirrende hoved “blusser” op til en fuld 25 cm omkreds, før den afsmalner til 23 cm i omkredsen.
Den realistiske form med blodårer vækker alle sanserne i kroppen og stimulerer brugeren yderligere.
Dildoen er desuden udstyret med en smart sugekop, så dildoen har mulighed for at blive fastsat på vægge eller gulve.
Bunker Buster er håndlavet i Amerika og fremstillet i PVC, der er sikkert for kroppen og føles fantastisk mod huden.

517 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Hvis du føler, at det ikke kan blive stort nok, så skal du have fingrene på Bunker Buster, der er stor af størrelse og som leverer endnu større nydelse når den først er i brug.

Og stor, det er den. Den har nemlig hele 25,4 cm at prale med! Med Doc Johnson’s Bunker Buster er det heller ikke kun størrelsen, men også gørelsen der er vigtig. Heldigvis føles den lige så fantastisk som den ser ud.

Den er nemlig formet efter en realistisk penis og udstyret med blodårer, der vil krydrer oplevelsen med ekstra stimulation. Og der er ikke sparet på detaljerne.
For alle Doc Johnson’s produkter er håndlavet i Amerika og blevet gennemtestet før den er blevet sendt ud for at glæde alle omkring sig.

Materialet på denne American Bombshell dildo er kvalitets PVC, der har en fortræffelig fasthed og elasticitet, er alkohol- og oliersistent samt tilpasser sig kroppens temperatur.
Det er også sikkert for kroppen at benytte og vil ikke efterlade brugeren af sexlegetøjet med ubehagelig gener. Kort sagt; da Doc Johnson valgte at skabe denne dildo, så valgte de det helt rigtige materiale, der blot vil forføre dig yderligere.

Bunker buster er udstyret med en smart sugekop, der er placeret i den ene ende af dildoen. Denne sugekop tillader at man fastsætter den til næsten alle glatte, flade overflader uden problemer.
Det giver også mulighed for flere sexstillinger under onani, hvor den kan placeres på væggen for en doggy style og på gulvet for en fræk cowgirl stilling.
Når først dildoen er sat op, behøver man ikke røre en finger og kan blot nyde de fantastiske orgasmer, som dildoen vil lede dig hen til. Lukke man øjnene og bruger sin fantasi, vil det føles præcis som at have sex med en partner.

Der er mulighed for masser af sjov med denne dildo. Den er enkel, men utrolig fræk og kraftfuld. Du vil kunne mærke alle dine nerve blive sitmuleret på et af kroppens mest følsomme områder – en følelse, der ikke kan beskrives, men der skal prøves.
Selvom Bunker Buster er et fantastisk onaniprodukt, kan ens partner sagtens være med i legen. Lad vedkommende pirre dig med dildoen – i vil ikke fortryde det!

Vi anbefaler, at man træner sig op til denne størrelse, da dette sexlegetøj ikke er velegnet til nybegyndere. Hvis man alligevel er fristet, anbefaler vi at man prøver sig frem og tage små skridt af gangen. For nogle kan dette betyde, at man blot fører dildoens hoved op – hvilket også vil være utrolig pirrende.

Så vær dristig, gå et par størrelser op og oplev orgasmer som aldrig før – prøv Doc Johnson American Bombshell Bunker Buster dildo.

Yderligere information

Vægt 1315 g
Størrelse 385 x 245 x 130 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.